ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

دلایل کاهش تعداد داوران لیگ دسته اول

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته داوران درباره دلایل کاهش تعداد داوران لیگ دسته اول در فصل پیش‌رو توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خداداد افشاریان، اظهار داشت:لیگ دسته اول فوتبال کشور دارای ۲۰۰ داور و کمک داور شامل داوران لیگ فصل قبل و داوران تنزل یافته از لیگ برتر بود که باتوجه به مصوبه هیئت رئیسه جهت استانداردسازی کمی و کیفی داوران لیگ‌ها، در مجموع ۷۰ نفر از آنها پیرو دلایل کاملا منطقی کنار گذاشته شدند.

وی افزود: یکی از معیارهای اصلی، تاریخ تولد داور است. بنابر این داورانی که متولد اول فروردین ۱۳۶۲ به قبل بودند را به توجه به اینکه دیگر شانس قضاوت در لیگ برتر را ندارند، از لیست کنار گذاشتیم. ضمن اینکه داوران جوان‌تری برای جایگزینی آنها حضور دارد و داوران زیر ۳۰سال را به دوره دانش افزایی پیش فصل دعوت کردیم.

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: از دیگر شاخصه‌های ما در این تصمیم‌گیری که روز پنجشنبه هفته قبل در جلسه کمیته داوران مورد توجه قرار گرفت، تعداد قضاوت داوران است. داوری که در فصل قبل سوت یا پرچم نزده و صرفا در دوره آموزشی پیش فصل حضور داشته، از حضور در لیست داوران فصل جاری کنار گذاشته شد. البته موارد دیگری نیز ملاک عمل قرار گرفت و این دو مورد نمونه‌ای از معیارهای تصمیم‌گیری ما بوده است.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: همه دوستان یقین داشته باشند که هیچ اعمال نظر شخصی درباره داوران و استان‌ها صورت نگرفته و این تصمیم کمیته داوران پیرو مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون انجام شده و عملکرد و شرایط داوران تنها ملاک تصمیم‌گیری بوده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار